perjantai 16. joulukuuta 2011

Puolivuotta jälkikäteen

Hän nolona astui esiin varjoista ja hiljaa mumisi "hei, minä se vain olen."

Puoli vuotta on mennyt tosiaan kuin siivillä.
Viimeksi kun tänne kirjottelin, olimme lähdössä lomalle ja etsin itselleni uutta työpaikkaa.

Noh, päivitettäköön sen verran että uusi työpaikka tuolloin löytyi! Itseasiassa, kävi niinkin onnekkaasti. Että lomalle lähtöaamuna sain puhelun jossa minulle tarjottiin uutta työpaikkaa. Joten, ennenkuin astuin koneeseen olin jo sopinut uuden työpaikan alusta ja ilmoittanut vanhaan työpaikkaani lopettavani työt siellä heti, kun saavun takaisin lomalta. (2viikon irtisanomisaika) joten tuo ei olisi voinut kohdallani mennä yhtään paremmin.
Sen jälkeen olenkin tehnyt sitten töitä. paljon töitä. nauttien jokaisesta hetkestä.
Työ jota teen, ja ihmiset joiden kanssa saan työtä tehdä ovat ensiluokkaisen mahtavia. Parempaa en olisi voinut edes toivoa. On mennyt pitkään, että olen oppinut jälleen uskomaan ihmisten ystävällisyyteen ja työmaailman kannustavuuteen, kun niin pitkään olin työpaikassa jossa toimintaa ohjasi ihmiset joiden ei koskaan tulisi tehdä esimiestöitä.

Loma Floridassa meni mahtavasti! Siitä voisinkin kirjoittaa ihan kokonaisen blogin aiheesta. Aivan oma maailmansa. Paikka teki meihin niin suuren vaikutuksen. Että päätettiin sitten Syyskuussa, että teemme Helmikuussa 2012 uuden reissun kohteeseen. \o/ Joten, kirjottaessani tätä (Joulukussa 2011) seuraavaan matkaan on jäljellä 48 päivää. parhautta! Olemme myös alkaneet suunnittelemaan 2013 reissua, ja pyytäneet mukaan jo ystäviä jotka ovat olleet kiinnostuneita lähtemään mukaamme reissuun. Se onkin sitten taas ihan oma aiheensa se.

Lisäksi lomiin ja matkailuihin liittyen. Heinäkuussa kävimme pitkän viikonlopun Berliinissä, tapaamassa siellä ystäviä ja hieman kulttuuria nauttimassa.
Ja ensi kesälle onkin suunniteltu Edinburghia ystäväpariskunnan kanssa, viikoksi Skotlannin nummille nauttimaan viskiä ;)

Ja päivitettäköön vielä laihutus -projektin tilanne. Lopetin karppauksen Toukokuussa, kesä meni hunningolla mutta Elokuussa löysin Cambridge -keittokuurin.
Sanokaa mitä sanotte, mutta nyt 4kk myöhemmin olen jo tiputtanut 15kg. Tällä linjalla aion kyllä jatkaa ainakin vielä ensi kesään jonka jälkeen voisi katsoa tilinpäätöstä uudestaan että kuinka sitä jatkaisi ruokailutottumuksiaan. Mutta tulokset puhukoon puolestaan. :)

-L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti