keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Hiilareiden väärinkäyttöä ja muuta ihanaa!

Hyvä päiväkirja, olen ollut tällä viikolla tuhma.
Olen mm. ylensyönyt hiilareita. Se on ollut ihanaa ja kamalaa samaan aikaan.
Tämä on eräänlaista ehdollistamista itselleni. Muistella miltä hiilariähky tuntuikaan.
Ja.. se on tuntunut aika syntiseltä. Ollut semmonen "tämä on niin väärin, mutta niin hyvää" olo. En osaa kuvailla tätä tarkemmin.

Ensiviikolla palaan kyllä mielelläni ja odottavin tunnelmin takaisin raikkaan salaatin ja kanafileiden pariin.
Ettei sentään ihan hunningolle jäädä karppauksesta. Ensi viikolla alotan myös kuntoilun uudemman kerran. Tässä on nyt kk mennyt välissä, että arkiliikuntaa enempää ei ole tullut mitään tehtyä. Mutta, nyt on jo hyvä aika käydä takaisin liikkumisen pariin, jotta kesällä jaksaa taas telmiä. On ns. aika herätä talviunilta.

Lomasta sen verran mainittakoon, että männäviikolla tuli miehen Visan avustuksella hankittua liput Blue Man Groupin esitykseen. Jos et tiedä mistä on kyse, niin tsekkaa video TÄSTÄ
Tässä on nyt jo asia jos toinenkin jota odottaa tulevassa reissussa, ja ei, tämä innostus ei näytä kauheammin laantuvan!
Laskelmiemme ja suunnitelmiemme mukaan. Olemme nyt onnistuneet tekemään kaikki ne hankinnat joilla matka onnistuu ja tulee tehtyä onnistuneesti. Enää puuttuu Universalin liput, mutta ne on hankittavissa myös kohteesta, josta ne onkin kätevin hankkia, koska esim. Express liput hankitaan tietylle päivälle.

Nyt on jokusen päivän ollut vähän väsynyt, flunssanen ja siipi-maassa olo. Töistä lähdin tänään aikaisemmin kun en enää kyennyt työskentelemään fiksusti. Voi olla, että täytyy huomenna käydä hoitajatätiä moikkaamassa jos ei olo tästä parane. Epäilen ja pelkään, että olen altistumassa allergioille.

Parasta mennä käpertymään sohvalle ja katsomaan josko päikkärit veisivät tämän heikon olon mennessään.

<3
-L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti