sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kadonneen motivaation perässä.

Ollaan nyt siinä pisteessä. Että kaiken uuden ihanan alkuhuuma on kadonnut ja nyt pitäisi löytää tarmoa ja motivaatiota jo opittujen asioiden ylläpitoon. Tällä toki tarkoitan, niin urheilun kun ruokavalionkin parantamista ja ylläpitämistä. Huomaan, että päivät ovat ylitsevuotavan ruokakeskeisiä. Jos ei muuta, niin ajattelen tai suunnittelen jo seuraavan päivän ruokakokonaisuuksia.

Jouduin myös männäviikolla luopumaan kahdesta suuresta herkustani, maidosta ja hedelmistä. Aiemmin en olekaan ymmärtänyt kuinka paljon nämä kaksi pitävät sisällään hiilareita. Appelsiineja ja mandariineja tulee tosiaan ikävä. :'(

Ruokalaskurit saivat minut myös ymmärtämään, että olen viimeiset pari viikkoa elänyt hyvin pitkälti kituenergialla. Rasvaa syönyt liian vähän, ja hiilareita liikaa karppaamiseen nähden, mutta liian vähän normaaliin elämiseen liittyen. Joten eipä ihme että kokoajan väsyttää ja heikottaa. Viikonlopulla on nyt sitten koitettu keksiä erilaisia tapoja tunkea voita, kermaa ja juustoja joka paikkaan. Otin myös erään karppaajan neuvosta vaarin, ja yritin aamupalaksi syödä purkillisen smetanaa. Lusikka tippui kädestä kahden teelusikallisen jälkeen. :D Rajansa kaikella.

Viime viikolla sain myös yhden poniprojektin semivalmiiksi. Vain muutamia maalauksia valmis ja lapsuuden ponini on saanut uuden elämän ja hengen. Seuraavaksi työn alle pääsee mieheni siskon ponit jotka lupasin jouluna jo laittaa siistimpään kuntoon. Ponien siistintää/restaurointia ja hieman uutta karvaa pintaan niin avot!

Viikolla tuli myös tehtyä hankintana PS3 Move starttipaketti sekä LBP2 peli, jonka seurassa viikonloppu onkin mennyt oikein mukaisasti. Taiteilijansielu huutaa vettä ja leipää kun pääsin vähän hajulle kenttienluomisesta ja niiden loputtomista mahdollisuuksista. Kauas ollaan tultu sitten NES:n  ja Marion veljesten.

Tässä näitä ajatuksia taas tällä kertaa. Olen kuvaillut muuten tällä viikolla ruokia talteen. Täytyy upata blogille kuvagalleriaa kunhan ehtii. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti